Over Centrum IK

Centrum IK is een praktijk voor coaching en therapie.
Ina Kloosterboer is coach voor loopbaan- en ontwikkelingsvraagstukken, stress en burn-out. Anita Leutscher is systeemspecialist. Zij kan je helpen met vragen die te maken hebben met autisme, adoptie en relaties.

Anita
Leutscher

Ina
Kloosterboer

Maak kennis met

Wat ons betreft, blijft het hier niet bij. Vanuit onze behoefte aan verbinding willen we van Centrum IK een multidisciplinair therapeutisch centrum maken. Het wordt een centrum waar meerdere disciplines werkzaam zijn en waar iedereen zich welkom voelt.

Sluit je aan bij Centrum IK in Scheemda

Onze ambitie is om van Centrum IK een multidisciplinair therapeutisch centrum te maken. In ons werk zoeken we al vaak de samenwerking op met fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, slaapcoaches en neuropsychologen. Bijvoorbeeld omdat een cliënt met stressklachten slecht blijkt te slapen of een ongezond voedingspatroon blijkt te hebben. We sturen hem of haar dan voor advies naar een slaapcoach of diëtist.

Hoe mooi zou het zijn als zulke aanvullende beroepen actief aan Centrum IK waren verbonden? Door onze krachten te bundelen en daarbij allemaal zelfstandig te blijven werken, kunnen we allemaal onze dienstverlening verder verbeteren en onze cliënten sneller en makkelijker helpen.

Daarom nodigen we andere disciplines uit om zich bij ons aan te sluiten. Dat kun je doen voor een paar dagen of dagdelen per week.

Waarom Centrum IK?

  • Geen wachtlijst
  • Betrokken en eerlijk
  • Weet echt niet alles
  • Goed opgeleid, deskundig en ervaren
  • Toegankelijk en laagdrempelig

Ruimte huren bij Centrum IK

Centrum IK is geen dorpshuis of feestlocatie. Wel kun je de ruimte huren voor een activiteit die in het teken staat van persoonlijke of groepsontwikkeling. Zoals een teammiddag, heidag of intervisiesessie.

Faciliteiten in Centrum IK

Centrum IK is gevestigd in een deel van het voormalige schoolgebouw aan de Anemoonstraat 3 in Scheemda. We hebben de beschikking over een goede netwerkverbinding, drie afsluitbare ruimten voor diverse activiteiten, een eigen keuken en toilet, parkeerplaatsen voor de deur en voldoende kastruimte om materialen op te bergen.

CentrumIK_PR_RonnieZeemering_web-22

Iets voor jou? Mail naar

hallo@centrumik.nl